jauhelihaperunalaatikko, , g, , l, Jauhelihaperunalaatikko (G, L) ohje salty

Jauhelihaperunalaatikko (G, L)

Paista jauheliha, ja mausta se mustapippurilla ja 1 tl suolaa. Paista mukana myös sipuli. Kuori perunat ja viipaloi ne. Voitele uunivuoka Floralla. Asettele uunivuokaan kerroksittain perunat, porkkanat ja jauheliha. Aloita ja lopeta perunoilla. Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot ja 1 tl suolaa. Kaada liemi uunivuokaan. Hauduta uunissa, 200 asteessa noin 40 minuuttia ja sen jälkeen 150 asteessa noin 2h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal / 100 g
Energia 345 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,4 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 96 %