libanonilainen, linssikeitto Libanonilainen linssikeitto ohje salty

Libanonilainen linssikeitto

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Leikkaa porkkanat kuutioiksi.

  2. Kuullota sipuleita ja porkkanoita kattilassa. Lisää mausteet ja kääntele.

  3. Lisää kattilaan linssit (muista huuhdella ne) ja neste eli 1 l kasvislientä. . Anna kiehua noin 20 minuuttia miedolla lämmöllä,

  4. Siirrä kattila syrjään. Lisää turkkilainen jugurtti ja sitruunamehi (puolikkaan sitruunan mehu),

  5. Soseuta keitto tasaiseksi. Kuumenna keitto uudelleen höyryäväksi.

  6. Tarjoa keitto tuoreen korianterin kera

Ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal / 100 g
Energia 276 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %