lohikeitto, Lohikeitto ohje salty

Lohikeitto

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää jäiset keittokasvikset. Anna kiehua 10 - 15 minuuttia.

  2. Lisää lohi ja ruokakerma. Sekoita, etteivät lohipalat takerru toisiinsa. Kuumenna kiehuvaksi ja sammuta liesi heti, kun keitto alkaa kuplia.

  3. Anna keiton hautua vähintään 5 minuuttia kannen alla, lisää smetana, älä anna keiton enää kiehahtaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 429 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %