rapea, kikherne, feta, salaatti
Rapea kikherne-feta salaatti ohje
salty
Rosakiraella
Rapea kikherne-feta salaatti
Huuhtele ja kuivaa kikherneet. Mausta kikherneet haluamallasi mausteilla. Lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä ja levitä kikherneet uunipellille tasaisesti. Paista 15min 200 asteessa.
Keitä orzo ohjeen mukaan.
Pilko loput ainekset isoon kulhoon ja sekoita.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal / 100 g
Energia
357 kJ / 100 g
Proteiini
3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
10,3 g / 100 g
Rasva
2,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,3 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %