kanttarellimuhennos, majo Kanttarellimuhennos Majo ohje salty

Kanttarellimuhennos Majo

Ainekset 4 annosta

Suikaloi pekoni, pilko sipuli ja kanttarellit. Laita pekoni pannulle ja paista hetki, lisää sipuli, paista hetki, lisää kanttarellit ja paista jonkin aikaa. Lisää 2 DL creme Fraichea. Kypsennä hetki että creme Fraiche sekoittuu. Lisää hiukka suolaa ja valkopippuria. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 174 kcal / 100 g
Energia 719 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 16,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %