Täytteeseen hakkaa pieneksi n.1 dl kypsiä sieniä (suppilovahvero, kantarelli, tatti), saman verran kinkkua tai vuolukanafilettä, pari tomaattia ja mausta ripauksella suolaa ja pizzamaustetta. Sulata taikinaa varten kattilassa rasva ja lisää siihen maito+vesiseos. Anna jäähtyä hetkisen. Sekoita keskenään jauhot, kuivahiiva ja suola ja kaada jauhojen päälle rasva-nesteseos. Vaivaa taikina nopeasti tasaiseksi ja tee pötkö, mistä leikkaat 20 tasakokoista palaa. Kauli tai taputtele käsin jokainen pala n. 8 cm ø pyöreiksi lettusiksi ja pane jokaiseen täytettä kukkura teelusikallinen. Pyöräytä lettu puolikuuksi ja käännä niin, että sauma jää alapuolelle. Kohota 10 min ja sitten voitele kukkoset munalla ja ripota päälle vähän juustoraastetta. Kohota vielä 5 min ja paista uunin keskivälillä 225 asteessa 15 min.