mertsi, kesäkurpitsalasagne, Mertsi kesäkurpitsalasagne ohje salty

Mertsi kesäkurpitsalasagne

Viipaloi kesäkurpitsa 0. 5 cm ja itketä ne suolalla sillä aikaa kun teet kastikkeen. Kuivaa.kypsennä jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprika. Lisää Tom murska. Voit lisätä myös vihannes kuution. Laita yrtit sekaan. Mausta jugurtti suolalla ja pippurilla. Laita uunivuokaan kerroksia kurpitsat, jauheliha, kastike sekä oluthiiva ( juuston maku). 200 astetta 45 min ja anna vetäytyä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 325 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %