intialainen, linssimuhennos Intialainen linssimuhennos ohje salty

Intialainen linssimuhennos

Liota linssit ja huuhtele hyvin. Kuullota sipulia öljytilkassa, lisää 2 tlk tomaattimurska ja vesi. Lisää liemikuutio ja mausteet. Anna hautua hiljaisella lämmöllä tunti tai vaikka pidempään, lisää välillä tarvittaessa vettä. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 36 kcal / 100 g
Energia 153 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 0,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %