kesäkurpitsalasagne, naudanjauheliha, ks Kesäkurpitsalasagne naudanjauheliha KS ohje salty

Kesäkurpitsalasagne naudanjauheliha KS

Pilko kurpitsa, itketä se tai paahda hetki uunissa. Valmista juustoista kastike sekoitellen veteen. Lado kaikki vuokaan kerroksittain (1794g) Paista 180 asteessa noin 30 min ja anna vetäytyä ainakin tunti ennen syömistä. Nauti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal / 100 g
Energia 662 kJ / 100 g
Proteiini 11,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 12,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 93 %