lohiskagen Lohiskagen ohje salty

Lohiskagen

Leikkaa punasipuli hyvin pieniksi kuutioiksi, hienonna ruohosipuli ja kala.

Vatkaa smetanaa sähkövatkaimella (n. 30 s) kunnes se alkaa kiinteytyä.

Yhdistä ainekset. Tarkista suola.

Tarjoa seosta leivillä. Annoksesta riittää n. 20 - 30 leivälle, riippuen kuinka paljon päällystettä annostellaan.

Koristele ruohosipulilla.

MAUSTEET: mustapippuri, suola

Ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal / 100 g
Energia 1056 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 24,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %