sinappikerma Sinappikerma ohje salty

Sinappikerma

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia voissa kattilassa muutama minuutti. Lisää kasvisliemi, sinappi ja rakuunalehdet. Keitä voimakkaasti 2-3 minuuttia. Lisää kerma ja keitä vielä 2-3 minuuttia. Mausta suolalla pippurilla. Tarjoa paistetun kuhan kanssa. MAUSTEET: suola, valkopippuri, sinappi (kokojyvä Dijon)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 217 kcal / 100 g
Energia 909 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 22,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %