rakuunalla, maustettu, papusalaatti Rakuunalla maustettu papusalaatti ohje salty

Rakuunalla maustettu papusalaatti

Liota mung-papuja 8 tuntia. Laita isoon kattilaan vettä kiuhumaan. Kuori sitruunan keltainen kuoriosa veteen . Lisää tähtianis. Keitä mung-papuja vedessä 20 min. Lisää vihreät pavut (harricot, neulapapu) ja keitä vielä 2 minuuttia.Kaada pavut siivilään ja jäähdytä kylmän veden alla. Valuta ja poista tähtianis ja sitruunankuoret. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulia oliiviöljyssö isossa kattilassa miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää keitetyt pavut ja idut kattilaan ja länmmitä hetki. Purista joukkoon hieman sitruunamehua. Hienonna rakuuna joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

MAUSTEET: suola, pippuri, raakuuna (tuore, kolme oksaa)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 172 kcal / 100 g
Energia 721 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,2 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %