makaroonilaatikko, erikois Makaroonilaatikko erikois ohje salty

Makaroonilaatikko erikois

Keitä pasta. Paista jauheliha, silputtu vihreä paprika ja lisää pannulle pakastesipulikuutiot. Valuta aurinkokuivatusta tomaatista öljy. Paista erikseen pekoni ruskeaksi ja lisää sen joukkoon tomaatit. Mausta! Sekoita nämä aineet (yllä) yhteen ja tee viimeiseksi kaurakerma-munaseos. Lisää kerma-munaseos vuokaan ja peitä kelmulla. Laita yön yli vuoka jääkaappiin (8h) ja paista sitten 200 asteessa noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 201 kcal / 100 g
Energia 842 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,5 g / 100 g
Rasva 11,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %