mariskan, maapähkinä, biscoff, juustokakku, vegaaninen Mariskan maapähkinä-Biscoff juustokakku Vegaaninen ohje sweet

Mariskan maapähkinä-Biscoff juustokakku Vegaaninen

Valmista pohja: murskaa keksit ja sulata levite, sekoita ja painele vuoan pohjalle tee täytteet: Vaahdota vispi, lisää tomusokeri ja notkistettu Violife ja jaa massa kahteen osaan. Lisää toiseen osaan Bishoff tahna ja sekoita, toiseen osaan pähkinävoipulveri ja sekoita. Lado kerrokset vuokaan ja jähmetä kakku yön yli.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 386 kcal / 100 g
Energia 1616 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 31,1 g / 100 g
Rasva 27,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %