joonaksen, ketoreissarit Joonaksen ketoreissarit ohje salty

Joonaksen ketoreissarit

Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa. Lisää kananmunat ja jogurtti. Sekoita hyvin.

Sulata voi ja sekoita lopuksi taikinan joukkoon.

Anna taikinan vetäytyä 15 min.

Taputtele taikinasta leivinpaperille kostutetuin käsin hiukan alle 1 cm:n paksuisia leipäsiä.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min.

VINKKIReissarit kannattaa säilyttää jääkaapissa (säilyvyys 3 - 5 päivää leipomisesta) tai pakastimessa, josta leipiä on helppo sulattaa käyttöön yksitellen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 341 kcal / 100 g
Energia 1430 kJ / 100 g
Proteiini 12,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 27,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %