pavlova, ala, tuula Pavlova ala Tuula ohje sweet

Pavlova ala Tuula

  1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaniljasokeri ja maissitärkkelys (tai perunajauhot) sokeriin ja lisää seos valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan jatkaen vatkaamista. Sekoita vielä joukkoon etikkatai sitruunan mehu.
  2. Voitele leivinpaperille öljyllä kaksi n. 20 cm halkaisijaltaan olevaa ympyrää. Levitä marenkiseos ympyröille. Tee reunoista hieman keskustaa paksummat.

  3. Kuivata marenkia 100 asteisessa uunissa n. 2 tuntia. Marengintulee olla pinnalta kuiva, mutta sisältä pehmeää. Anna jäähtyä.

  4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon vanilja tuorejuusto . Mausta sokerilla. Täytä kakku vaahdolla ja tuoreilla marjoilal

Ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal / 100 g
Energia 747 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,9 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 22,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %