atk, , hyydykekakku, , kg, hyydykkeestä, ATK Hyydykekakku (Kg hyydykkeestä) ohje salty

ATK Hyydykekakku (Kg hyydykkeestä)

Murskaa keksit muruksi ja sekoita sulatettuun voihin. Painele n. 20 cm vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.

Vaahdota kerma. Sekoita hyydykejauhe ja vesi hyvin keskenään. Valuta se nauhana kerman joukkoon ja sekoita varovasti. Kaada vuokaan keksimurusekoituksen päälle. Tasoita hyvin ja laita jääkaappiin tekeytymään väh. 2 tunniksi. Koristele haluamallasi tavalla. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 355 kcal / 100 g
Energia 1486 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,7 g / 100 g
Rasva 28,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %