naudan, paistijauhelikastike, ilman, rasvaa Naudan paistijauhelikastike ilman rasvaa ohje salty

Naudan paistijauhelikastike ilman rasvaa

Paista jauheliha ja mausta mieleiseksi. Kaada paistettu jauheliha lautaselle. Pese pannu ja kuivaa huolellisesti. Laita kuivalle pannulle 2rkl vehnäjauhoja ja ala paahtaa niitä. Älä polta jauhoja. 

Sitten kun jauhot ovat vähän paahtuneet kaadetaan hiljalleen voimakkaasti sekoittaen kylmää vettä noin 5dl jauhoihin. Sekoita koko ajan jotta ei tule paakkuja. 

Lisää paistettu jauheliha ja anna suurustua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen ainakin 12min. Takista maku. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 340 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %