evelynin, banaanikakku Evelynin banaanikakku ohje sweet

Evelynin banaanikakku

Ainekset 20 annosta

Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään, lisää munat, kermaviili ja soseutetut banaanit. Sekoita. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (vetoisuus 1,5 l - 2 l. )Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin tunti. Anna jäähtyä vartti paistumisen jälkeen ja kumoa kakku lautaselle. Säilyy jääkaapissa useita päiviä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal / 100 g
Energia 1131 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 34,1 g / 100 g
Rasva 12,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %