evelynin, soijakaaliloota Evelynin soijakaaliloota ohje salty

Evelynin soijakaaliloota

Esikypsennä suikaloitu kaali joko vesitilkassa tai rypsiöljyssä paistokasarissa. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää sipulien joukkoon soijarouhe, lihaliemifondi ja vesi, anna nesteen imeytyä rouheeseen. Lisää siihen kaurakerma ja vatkaa joukkoon kananmuna. Lisää mausteet (meiramia reilusti, ehkä vähän pippuria ja halutessasi suolaa, sitä tulee myös fondista sekä siirappi).  Yhdistä kaali ja soijarouheliemiseos.  Jaa seos kahteen vuokaan ja nakkaa päälle pieniä voinokareita. Paista noin 175 asteessa reilu tunti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 453 kJ / 100 g
Proteiini 3,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,7 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %