ketovaimon, raparperipiirakka, rahkatäytteellä Ketovaimon raparperipiirakka rahkatäytteellä ohje sweet

Ketovaimon raparperipiirakka rahkatäytteellä

sekoita munat kevyesti, lisää makeutus ja vaniljauute(jauhe), Mittaa kuiva-aineet eri kulhossa ja sekoita munaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi sulatettu voi. Voitele vuoka voilla ja kaada taikina pohjalle ja tasoita. Pilko raparperit ja ripottele pohjan päälle. Sekoita rahka (tilalla voi käyttää myös esim kreikkalaista jugurttia), makeutus, sitruunamehu ja kananmunat. Levitä pohjan ja raparperien päälle. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 30-35 minuuttia. Vuuan koko 26-28 cm.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 479 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %