Valmistusohje
Keitä villiriisisekoitus kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota ne Oivariini rasvassa paksupohjaisessa, tilavassa kattilassa.
Leikkaa broilerin fileet pieniksi paloiksi. Lisää kattilaan ja ruskista kevyesti.
Lisää vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.
Kuutioi perunat ja porkkanat pieniksi (1 x 1 cm) kuutioiksi ja lisää kattilaan. Keitä n. 15 min, kunnes kypsiä.
Lisää timjami, pippuri, riisit, maissit, sweet chilikastike sekä ruokakerma. Kuumenna keitto kiehuvaksi.
Suurusta keitto kastikesuurustepakkauksen ohjeiden mukaan.
Anna makujen tasoittua hetki kannen alla ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle persiljaa.
Tarjoa kanakeitto vaalean leivän tai toastien kera.