jauhelihakeitto Jauhelihakeitto ohje salty

Jauhelihakeitto

kuori ja kuutioi perunat, porkkanat ja palsternakka. perunat saa jäädä suuremmiksi kuutioiksi. freesaa porkkanat ja palsternakka öljyssä. lisää joukkoon maustepippurit ja laakerinlehti. ruskista jauheliha kunnolla öljyssä. mausta suolalla. lisää kattilaan lihaliemi ja jauheliha. keitä kunnes perunat kypsiä.  lisää jauhelihakeiton joukkoon persiljaa. kun kattila on otettu liedeltä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 279 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %