katjan, ketojätski, ks, , , , , , Katjan ketojätski KS 13.5. ohje sweet

Katjan ketojätski KS 13.5.

VÄHENNÄ MAKEUTUKSEN MÄÄRÄÄ ENSI KERRALLA

Erottele keltuainen ja valkuainen eri kulhoihin. Lisää valkuaisen joukkoon etikka ja vaahdota sähkövatkaimella. Kun vaahto on kuohkeaa, lisää karppisokeri pienissä erissä samalla vatkaten. Valmis vaahto on kiiltävää ja jämäkkää.

Lisää keltuaisen joukkoon mascarpone, vaniljajauhe ja suola. Vaahdota kuohkeaksi samoilla vispilöillä.

Vaahdota lopuksi kerma. Sekoita vaahdot.

Pakasta vähintään 2 – 3 tuntia.                               

Ravintosisältö / 100 g

Energia 277 kcal / 100 g
Energia 1142 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 27,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %