Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi, hienonna sipuli, kuutioi kana, siivvuta inkiväär/galangali ohueiksi siivuiksi ja pilko sitruunaruoho 2cm pitkiksi tikuiksi . Kuullota sipuleita ja porkkanoita hetki öljyssä, lisää kana ja paista pieni hetki, pikainen tovi. Lisää vettä 1-2dl, kanaliemikuutio, pilkottu sitruunaruoho, siivvutettu inkivääri/galangal ja kaffirlimetin lehdet. Kiehuttele pieni hetki.
Poista chileistä siemenet ja pilko ne, kuori valkosipulit (1 kynsi) sekä purista valmiiksi 1 limen mehu.
Kun kanat ovat kypsiä lisää kattilaan kookosmaito, chilit, valkosipuli sekä vermicelli nuudelit (voi tehdä myös ilman). Tirauta kattilaan tilkka Srirachaa tai currytahnaa tai jotain. Keitä vielä senverran että nuudelit kypsyvät, n. 4min siis. Voit lisätä vettä jos näyttää siltä että liemi hupenee liiaksi.
Lisää viimeisenä limen mehu.
Syö.