täytetyt, paprikat, jauheliha, riisikvinoa Täytetyt paprikat jauheliha+riisikvinoa ohje salty

Täytetyt paprikat jauheliha+riisikvinoa

Leikkaa paprikat kantaosasta avoimiksi. Hienonna kannan ympärille jäänyt paprika. Käytä se valitsemasi täytteen seassa. Poista paprikoista siemenet. Aseta paprikat pystyyn vuokaan avoin puoli ylöspäin (suorista tarvittaessa alapuolet leikkaamalla pieni kärki pois paprikoista). Pehmitä paprikoita mikrossa 10 min (n. 800 W). Valuta esikypsytetyistä paprikoista niiden sisälle tiivistynyt vesi pois. Täytä. Uunissa vielä 10-15 min 225 astetta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal / 100 g
Energia 428 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,8 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %