evelynin, parhaat, lihapullat Evelynin parhaat lihapullat ohje salty

Evelynin parhaat lihapullat

turvota korppujauhot desilitrassa ruokakermaa. Lisää jauheliha, munat ja kuullotettu sipulirouhe. Mausta teelusikallisella suolaa ja ripauksilla musta-, mauste- ja valkopippuria. Paista lihapulliksi  ja laita kattilaan hautumaan, huuhtele pannu vedellä ja hulauta lihapullien päälle sekä lisää loppu kerma niin saat kastikkeen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal / 100 g
Energia 701 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 12,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %