porkkanakakku, keto, el Porkkanakakku keto EL ohje sweet

Porkkanakakku keto EL

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vatkaa muna ja karppisokeri vaahdoksi. Sulata voi. 

Lisää munasokerivaahtoon vuorotellen voi, crème fraîche, keskenään yhdistetyt kuivat aineet sekä porkkanaraaste. Sekoita.

Levitä taikina voideltuun ja mantelijauhotettuun leipävuokaan (n. 8 x 20 cm). Paista 175 asteessa n. 30 min. Anna jäähtyä.

Yhdistä kuorrutuksen aineet ja levitä päälle.

Koristele mantelirouheella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 279 kcal / 100 g
Energia 1164 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 26,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %