evelynin, sitruunainen, kanapata Evelynin sitruunainen kanapata ohje salty

Evelynin sitruunainen kanapata

Paista fileitä hetki nopeasti pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä fileet voidetuun uunivuokaan. Paista sipulikuutiot pannulla. Raasta sitruunan kuori ja ripottele raaste fileille.  Laita ne voideltuun uunivuokaan.  Lisää sipulikuutiot ja maissit vuokaan. Sekoita ruokakermaan sinappi ja puolikkaan sitruunan mehu. Kaada kermaseos vuokaan. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia uunin alaosassa.   

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 487 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %