Anna fileitten olla huoneenlämmössä ainakin puoli tuntia, leikkaa ne paloiksi ja laita kulhoon. Lisää 1 rkl soijakastiketta, 1 rkl riisiviinietikkaa ja 1,5 tl maissitärkkelystä joukkoon. Anna marinoitua 15 min. Tee kastike lopuista kastikeaineksista (listalla vesi - maissitärkkelys). Laita kokonaiset mustapippurit ja korianterinsiemenet valurautapannuun, peitä foliolla ja paahda pari minuuttia, kunnes alkaa poksahdella kuin minipopcorn. Kaada pippurit ja korianterit mortteliin ja jauha hienoksi. Paista kananpalat parissa erässä seesami-rypsiöljyseoksessa. Siirrä lautaselle odottamaan. Paloittele paprika, kevätsipuli, hienonna valkosipuli, raasta inkivääri. Ota pari rkl kevätsipulia sivuun koristelua varten. Kuumenna öljy ja lisää valkosipuli, inkivääri, paprika, kevätsipuli ja pippuri-korianteriseos sekä valkopippuri ja paprikajauhe. Paista sekoitellen pari minuuttia. Lisää kana ja paista minuutin verran hyvin sekoittaen. Sekoita kastiketta, jotta pohjalle painunut maissijauho sekaantuu siihen ja kaada pannuun. Kuumenna pari minuuttia, kunnes kastike on paksuuntunut. Lisää pähkinät ja sekoita. Tarjoa riisin kanssa.