lämmin, parsakaali, kana, pastasalaatti Lämmin parsakaali-kana-pastasalaatti ohje salty

Lämmin parsakaali-kana-pastasalaatti

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Huuhtaise kypsä pasta lävikössä.

  1. Pese parsakaali, leikkaa kukinnot pieniksi paloiksi, kuutioi varsi pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele pinaatti lävikössä. Viipaloi aurinkokuivatut tomaatit. Irrottele siemenet granaattiomenasta.

  2. Kuumenna öljymarinadi paistokasarissa tai wokkipannussa. Lisää parsakaalit ja valkosipulit. Paista 3–4 minuuttia, kunnes parsakaali on hieman pehmennyt.

  3. Lisää pasta, pinaatit ja aurinkokuivatut tomaatit. Jatka paistamista 4–5 minuuttia. Mausta balsamicolla ja suolalla. Lisää mantelit , murusteltu fetajuusto ja granaattiomenan siemenet.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 528 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %