pestokanakastike, k, ruoka Pestokanakastike K-ruoka ohje salty

Pestokanakastike K-ruoka

Ota kanat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta. Pese ja puolita kirsikkatomaatit.

2 Paista kanasuikaleet kypsäksi öljyssä pannulla. Mausta suolalla. Sekoita tomaatit ja pesto kanojen joukkoon.

3 Lisää ranskankerma ja vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta mustapippurilla.

4 Lisää basilikanlehdet kastikkeen joukkoon juuri ennen tarjoilua. Tarjoa pestokanakastike pastan tai riisin ja paahdettujen parsakaalien kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal / 100 g
Energia 658 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %