evelynin, italilainen, juhlabroileriruoka, Evelynin italilainen juhlabroileriruoka ohje salty

Evelynin italilainen juhlabroileriruoka

Nuiji broilerin rintafileet ohuiksi. Sirottele suola ja mustapippuri fileille. Laita jokaisen fileen päälle reilusti mascarponea, siivu prosciuttoa (puolikas kokosiivusta tai halutessasi enemmän), valutettuja tomaattipalasia ja tuoretta basilikasilppua. Rullaa fileet kääröiksi ja sulje hammastikuilla. Paista nopeasti pinta kauniiksi öljyssä pannulla ja laita uunivuokaan. Kypsytä uunissa noin 200 asteessa  20 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 226 kcal / 100 g
Energia 938 kJ / 100 g
Proteiini 16,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 17 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %