intialainen, quorn, pata Intialainen quorn-pata ohje salty

Intialainen quorn-pata

Kuullota öljyssä hienonnettu sipulinpuolikas, valkosipuli, chili, leipämauste ja tomaatit. Lisää vesi ja kasvisfondi. Keitä kokoon.

Lisää jäiset Quorn™ Kuutiot ja porkkanat, hauduta n. 10 minuuttia. Lisää paprika ja anna hautua vielä 2 minuuttia.

Siirrä pata liedeltä, sekoita joukkoon sokeri ja korianteri, mausta sitruunanmehulla ja tarvittaessa suolalla. Lisää pataan jogurtti (voit tarjota sen myös erikseen lisukkeena) ja koristele babypinaatilla. Tarjoa pilahviriisin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 256 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %