kukkakaalimuusi, vhh, sasu
Kukkakaalimuusi VHH Sasu ohje
salty
Sasu#3
Kukkakaalimuusi VHH Sasu
Pilko kukkakaalin kukinnot.
Keitä niitä noin 15-20 minuuttia vedessä.
Kun kaali on pehmennyt, kaada vesi pois.
Lisää kukkakaalien päälle voi, sulatejuusto, kuohukerma ja suola ja soseuta muusiksi.
Annoksen päälle voit ripotella tuoretta persiljaa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal / 100 g
Energia
380 kJ / 100 g
Proteiini
3 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,1 g / 100 g
Rasva
7,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %