kukkakaalimuusi, vhh, sasu Kukkakaalimuusi VHH Sasu ohje salty

Kukkakaalimuusi VHH Sasu

Pilko kukkakaalin kukinnot.

Keitä niitä noin 15-20 minuuttia vedessä.

Kun kaali on pehmennyt, kaada vesi pois.

Lisää kukkakaalien päälle voi, sulatejuusto, kuohukerma ja suola ja soseuta muusiksi.

Annoksen päälle voit ripotella tuoretta persiljaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 380 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %