itämainen, kasvisnuudelikeitto Itämainen kasvisnuudelikeitto ohje salty

Itämainen kasvisnuudelikeitto

Pilko ja kuullota tuoreet aineet ja mausteet. Lisää kattilaan vesi ja kuullotetut ainesosat. Kiehauta ja lisää kastikkeet, suola, ja kookoskerma. Paista sokeriherneet. Keitä nuudelit erikseen.

Tarjoile liemi nuudelien kanssa. Lisää päälle sokeriherneet ja korianteri. Lisukkeena voi olla myös Itämaisia kanajauhelihapihvejä esim. suikaloituna.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 447 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,1 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %