, kesäkurpitsavuoka .Kesäkurpitsavuoka ohje salty

.Kesäkurpitsavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli  ja kesäkurpitsa pannulla öljyssä. Mausta  esim. provencen yrttiseoksella. Ruskista jauheliha, mausta ripauksella suolaa, mustapippuria  ja savupaprikalla.  Riisit voideltuun vuokaan, päälle kuuma lihaliemi. Muut aineet sekaisin ja vuokaan. Päälle tomaatit.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 411 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,3 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %