feta, pinaattipannari, karamellisoidulla, punasipulilla Feta-pinaattipannari karamellisoidulla punasipulilla ohje salty

Feta-pinaattipannari karamellisoidulla punasipulilla

Hauduta tuore pinaatti / sulata pakastettu lehtipinaatti ( saa Lidlistä isoissa pusseissa) ja painele vesi pois. Vatkaa taikina-ainekset sekaisin, lisää (hiukan jäähtynyt) pinaatti ja anna levätä n. 30. min. Paista ja karamellisoi punasipuli voi/öljysekoituksessa, mausta hunajalla. Napsauta uuni päälle  225-asteeseen, laita uunipellille voi nokareina. Kun voi on sulanut, ota pelti uunista ja levitä voi koko pellille. Ota pelti uunista, anna jäähtyä sillä aikaa kun uuni lämpenee 225 asteeseen. Kaada taikina pellille, murentele päälle fetajuusto (aito ja hyvä kreikkalainen feta!)  ja ripottele karamellisoitu punasipuli tasaisesti. Paista uunin alatasossa n. 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 551 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,6 g / 100 g
Rasva 5,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %