vegaaniset, wilhelmiinat Vegaaniset Wilhelmiinat ohje salty

Vegaaniset Wilhelmiinat

Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokeri ja siirappi vaaleaksi, löysähköksi vaahdoksi. Sekoita 4. 8 dl jauhoja, vaniljasokeri ja sooda keskenään ja lisää voi-sokeri-vaahtoon. Kääntele kaikki aineet hyvin sekaisin.

Jaa taikina neljään osaan ja ota esille kaksi uunipeltiä, jotka vuoraat leivinpaperilla. Tee kummallekin uunipellille kaksi noin 40 cm pituista pötköä. Jätä pötköjen väliin reilusti tilaa, sillä keksit leviävät uunissa melkoisesti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 438 kcal / 100 g
Energia 1836 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 59,4 g / 100 g
Rasva 20 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 31 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %