atk, , juustoinen, makaronilaatikko, , k, reseptit, ATK JUUSTOINEN MAKARONILAATIKKO (K-reseptit) ohje salty

ATK JUUSTOINEN MAKARONILAATIKKO (K-reseptit)

Paista jauheliha omassa rasvassaan. Laita lihaliemi kiehumaan. Lisää sipuli ja mausteet jauhelihan joukkoon. Kaada liha ja makaroni kiehuvaan lihalimeen . Keitä kunnes makaroni on kypsää. Sulata Koskenlaskija joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. 

Paista n. 30 minuuttia 200 astetta. Anna hetken vetäytyä ennen ruokailua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 482 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,5 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %