tuliset, papupihvit Tuliset papupihvit ohje salty

Tuliset papupihvit

Huuhtele ja valuta kidneypavut ja kikherneet. Hurauta ne teho- tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.

Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet ja paista ne kypsiksi öljytilkassa. Lisää mausteet ja vehnäjauhot ja kypsennä hetki varovasti, niin että vehnäjauho ei pala.

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja paista pihveiksi, noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Annoksesta tulee 10 keskikokoista pihviä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal / 100 g
Energia 765 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,2 g / 100 g
Rasva 11,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %