veriappelsiinihyydyke, kakku Veriappelsiinihyydyke kakku ohje salty

Veriappelsiinihyydyke kakku

Muserra pohjaan keksit ja lisää rasva. Painele irtopohjavuokaan ja laita hyytymään. Sekoita täyte. Lisää kylmässä vedessä lionneet liivatteet( purista kuivaksi) kiehauta appelsiinimehutilkka ja lisää liivatteet siihen. Sekoita täytteeseen. Kun kakku on hyytynyt( pari tuntia)lisää kiille, liivate+appelsiinimehu. Hyydytä taas uudelleen

Ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal / 100 g
Energia 771 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,9 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %