tomaattiparsakaali, vuohenjuustopiirakka
Tomaattiparsakaali-vuohenjuustopiirakka ohje
salty
Annakka
Tomaattiparsakaali-vuohenjuustopiirakka
- Sekoita jauhot ja suola pehmeään rasvaan. Lisää vesi. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun vuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.
Keitä parsat, viipaloi tomaatit
Lisää kaura-kasvisrasvasekoitteeseen muna, suola, mustapippuri ja murskattu valkosipuli
Levitä piirakkapohjalle parsanuput, kaada neste ja lisää tomaatit ja vuohenjuusto päälle
Paista 170 astetta 30 min
Ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal / 100 g
Energia
406 kJ / 100 g
Proteiini
2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,9 g / 100 g
Rasva
7,9 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %