tomaattiparsakaali, vuohenjuustopiirakka Tomaattiparsakaali-vuohenjuustopiirakka ohje salty

Tomaattiparsakaali-vuohenjuustopiirakka

  1. Sekoita jauhot ja suola pehmeään rasvaan. Lisää vesi. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun vuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan. 
  2. Keitä parsat, viipaloi tomaatit

  3. Lisää kaura-kasvisrasvasekoitteeseen muna, suola, mustapippuri ja murskattu valkosipuli

  4. Levitä piirakkapohjalle parsanuput, kaada neste ja lisää tomaatit ja vuohenjuusto päälle

  5. Paista 170 astetta 30 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 406 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %