tonnikalatäyte, letuille Tonnikalatäyte letuille ohje salty

Tonnikalatäyte letuille

Halkaise ja huuhtele purjo ja leikkaa se silpuksi valkosipulinkynnen ja persiljan kanssa. Sekoita purjo-persiljasilppu kalan ja majoneesin (sekä raejuuston) kanssa. Mausta mustapippurilla.

Nosta täytettä ruokalusikan avulla letuille ja sulje letut nyyteiksi cocktailtikuilla. Koristele kirsikkatomaateilla ja persiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 582 kJ / 100 g
Proteiini 12,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %