maailman, parhaat, pinaattiletut Maailman parhaat pinaattiletut ohje salty

Maailman parhaat pinaattiletut

Valmistusohje:

Huuhtele ja kuivaa pinaatinlehdet. Aja pinaatti maidon kanssa tasaiseksi vihreäksi seokseksi sauvasekoitinta tai tehosekoitinta apuna käyttäen. Lisää joukkoon jauhot, kananmunat, suola, sokeri ja sulatettu voi. Sekoita taikina kertaalleen ja anna sen turvota tovi. Paista letut kuumalla paistinpannulla voissa. Tarjoile pinaattiletut puolukkahillon kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 488 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,9 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %