kurpitsasosekeitto Kurpitsasosekeitto ohje salty

Kurpitsasosekeitto

Kuori, poista siemenet ja kuutioi kurpitsa.

Kuullota kurpitsaa rasvassa noin 5 minuuttia. Lisää vesi, suola ja pippuri. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes kurpitsa on kypsää. Sekoita välillä, että kaikki kurpitsanpalat peittyvät veteen. Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää soijajuoma ja sulatejuusto. Kuumenna, kunnes keitto on kuumaa ja juusto on sulanut. Soseuta uudelleen kuohkeaksi. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal / 100 g
Energia 211 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %