tattarin, karin, lohivuoka TATTARIN KARIN LOHIVUOKA ohje salty

TATTARIN KARIN LOHIVUOKA

Voitele uunivuoka voilla. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Poista kalan nahka ja irrota lohi ruodottomiksi paloiksi. Laita noin puolet kalasta vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Leikkaa tomaatit viipaleiksi kalan päälle. Mausta tomaattiviipaleet sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Hienonna yrtit ja lisää ne vuokaan tomaattien päälle. Lisää loppu kala ja peitä vuoan pinta vieri viereen ladotuilla pekonisiivuilla. Kaada kerma vuokaan ja kypsennä uunissa noin 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal / 100 g
Energia 647 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,7 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %