200g extra firm tofu - tilsitään haarukalla
1 sipuli - pilkotaan pieneksi ja lisätään tofumurun joukkoon
4-5 valkosipulin kynttä - sama kuin sipuli
3 vartta kevätsipulia - ei välttämättömiä
KASTIKKEEN AINEET SEKOITETAAN:
1 1/2 tl ruoko (tai tavallista) sokeria
1 rkl rice vinegar
1 rkl soy sauce
1 1/2 tl dark soy sauce
pieni liraus toasted sesame oil
KUUMALLE PANNULLE 3 rkl chili oil
jonka jälkeen tofu+sipulit, paistellaan reilusti, annetaan vähän ruskistua (joku 7-8 min).
Sitten kastike lisätään ja paistellaan vielä pari minuuttia, päälle voi ripottaa seesaminsiemeniä, vaikkapa paahdettuna.
Söin tätä bulgogi-tyyppisesti riisin ja parsakaalin kanssa, josta reseptin kuva.