perinteinen, perunalaatikko, äidin, muistolle, Perinteinen perunalaatikko äidin muistolle. ohje salty

Perinteinen perunalaatikko äidin muistolle.

Kuori k Ja viipsloi perunat. Paloittele liha. Pilko sipulit. Jätä rasvaisemmat lihapalat odottamaan  Ruskista muut lihat pannulla ja lisää lopuksi sipulit.Lisää mausteet suola ja lihaliemikuutio, sekä vettä n 5 dl. Anna haitua hetki.  Ladp vuokaan kerros perunaviipaleita. Lisää lihaseos pannulta nesteineen.lado loput perunaviipaleet vuokasn ja päälle rasvaisemmat lihapalat. Ripottele lihojen päälle suolas. Psista 200 asteessa tunti ja toinen 175 asteessa kunnes laatikko on kypsää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 371 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,6 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %