kana, riisivuoka Kana-Riisivuoka ohje salty

Kana-Riisivuoka

Paista kanafileet, riisi ,ananaspalat mehuineen ruokakerma ja sitruunamehu vuoan pohjalle. Lisää hienonnettu slpuli ja raastettu kesäkurpitsa juustokastike kanafileisiin ja siirrä seos uunivuokaan. Sekoita kiehuvaan veteen liuotettu kanafondi kana-riisiseokseen. 200 astetta noin tunti. 50 minuutin jälkeen lisää pinnalle juustoraaste.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 571 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,2 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %